Våra Yoga klasser:

 

  • Ashtangayoga:

Ashtangayoga är en fysisk yogaform som strävar efter att stärka kropp och sinne. En kraftfull andning och kroppslås kombineras med en serie övningar som ökar hettan i kroppen för att rena och avgifta den. En ren kropp är fri från blockeringar och kan uppnå inre lugn och frid. Yogapassen gör kroppen starkare och smidigare och ökar kroppsmedvetenheten. Samtidigt stärks sinnet av koncentrationen och den medvetna närvaron.

 

 

  • Medicinsk Yoga/Mediyoga

Medicinsk yoga är en lugn och kraftfull yogaform som alla kan utföra och anpassa efter sina egna förutsättningar. Yogapassen består av långsamma och inkännande rörelser, andnings- och koncentrationstekniker, mantran, meditationer och avslappning.

Mediyogan skapar balans mellan kropp och sinne och är därmed ett kraftfullt stresshanteringsverktyg. Den utövas därför inom sjukvården och företagshälsovården för att rehabilitera och förebygga stressrelaterade besvär så som migrän, depression, utbrändhet, sömnstörningar, ryggbesvär samt hjärt- och kärlsjukdomar.

 

 

  • Yoga frigör dig

När du utövar yoga lyssna till din kropp och ha tålamod med dig själv. Yogan låter dig komma i kontakt med din inre kärna och de känslor som finns lagrade i din kropp. När vi lagrar känslor i kroppen och lägger locket på så kan de göra oss sjuka. Yogan kan frigöra känslor. Acceptera dina känslor utan att låta intellektet döma dem och trycka tillbaka dem i kroppen i form av muskelspänningar och cellminnen. Låt kropp och själ frigöra sig och uppnå ett stilla sinne.

 

 

Boka dina klasser här:

Kontakta oss: Tel: 08-642 00 72. E-post: info@mybodymytime.se / info@powerplatenordic.se.

Adress: Magnus Ladulåsgatan 33, 118 65. Södermalm, Stockholm.