Börja träna Power Plate!

 

Vill du också prova det senaste inom träning, få snabba resultat och känna att du faktiskt blir starkare, rörligare och tightare i kroppen så har du hittat rätt! Med Power Plate når du dina mål och på 30 minuter tränar vi hela kroppen samt avslappning med massage. Du kommer snabbt märka skillnad på hållningen och uthålligheten i musklerna. Så kom och prova du också!

 

 

Vi bjuder alltid på första prova på omgången vid gruppklasser!

 

För din första gång hos oss vill vi att du deltar på ett grupp-pass där en instruktör leder passet! (Ej Free Use tider) Hör av dig till oss så hjälper vi dig att boka.

 

 

 

Våra Power Plate klasser:

 

  • Free use: Träna på egen hand eller ta hjälp av våra färdiga pass på våra bildskärmar. Under free use finns det ingen instruktör som leder passen.

 

  • Gruppklasserna vi erbjuder ser ni nedan: Alla våra gruppklasser är ledda av en insruktör/personlig tränare.

 

  • Bas: 30 minuter. En gruppklass på Power Plate där vi tränar igenom hela kroppen men fokus kan variera från olika pass. Vi varierar även styrketräning, konditionsträning, core, stabilitet och balans i de olika passen.

 

  • Easy : 45 minuter. Detta är ett pass med ett lite lugnare tempo. Passar dig som vill träna lite långsamare eller är nybörjare, men du kan fortfarande köra på ganska bra!

 

  • Cirkelpass: 45 minuter. Ett cirkelpass där vi arbetar på Power Plate och varvar med funktionella övningar på golvet.

 

  • Post Natal: En kurs för dig som blivit mamma och vill snabbt se resultat av din träning och komma tillbaka fysisk från din graviditet. Kursen är Post Natal på Power Plate.

 

 

Boka dina klasser här:

Kontakta oss: Tel: 08-642 00 72. E-post: info@mybodymytime.se / info@powerplatenordic.se.

Adress: Magnus Ladulåsgatan 33, 118 65. Södermalm, Stockholm.