Våra Pilates klasser:

 

  • Pilates :

Ursprungligen utvecklades Pilates av Joseph Pilates. Pilates är ett sinne-kropp-träningsprogram som kombinerar samordning av djupa posturala- och stabilitetsmuskler, andning, arm- och benrörelser. Målet med Pilates är att förbättra grundläggande corestyrka, koordination, flexibilitet och kroppshållning. Pilates kan vara till nytta, inte bara för friska individer, utan också för dem som lider av kroniska ryggproblem, genom att hjälpa rekryteringen av viktiga stabiliserande muskler och posturala muskler, hjälper det till att stödja ryggraden.

 

 

 

  • Pilates för gravida :

Detta milda pilatesprogram riktar sig till gravida kvinnor för att hjälpa till att behålla core styrkan, träning av bäckenbottenmuskulaturen, förbättra hållning och underhålla spinal flexibilitet och cirkulationen. Det är ett säkert sätt att fortsätta utöva fysisk aktivitet genom din graviditet och våra små gruppstorlekar garanterar att du har optimal uppmärksamhet och vägledning.

 

 

 

  • Pilates efter graviditet :

Denna pilates klass är för kvinnor efter graviditeten och fokuserar på rehabilitering av buk och bäckenbotten, stärka överarmarna och runt bålen samt arbetar med hållning och runt bäckenet. Att ha ett barn är fysiskt krävande på kroppen, och förhoppningsvis kan detta förstärknings program komma att hjälpa din kropp att hantera dessa krav, samt vara en rolig och trevlig träningsupplevelse.

 

 

 

Boka dina klasser här:

Kontakta oss: Tel: 08-642 00 72. E-post: info@mybodymytime.se / info@powerplatenordic.se.

Adress: Magnus Ladulåsgatan 33, 118 65. Södermalm, Stockholm.